Belépés
Elfelejtett jelszó
 Állati jó fotók  - Főoldal

Játékszabály

A www.allatijofotok.hu játékot hirdet az oldalra feltöltött és a versenybe benevezett házikedvencek fotói között.
A nevezés menetéről a fotók feltöltésekor tájékozódhatsz. Egyszerre több háziállatot is feltölthetsz, és akár mindegyiket indíthatod a versenyben.
A nyertes a www.rejtvenyfalva.hu jóvoltából rejtvénykönyvet vagy rejtvénycsomagot kap ajándékba. Illetve a szerkesztőség által kiválasztott fotó megjelenhet valamelyik kiadványukban.
Tehát fotózd le kedvenc háziállatod. De akár a természetben vagy állatkertben is készíthetsz állatos képeket, amelyeket feltölthetsz és így megmutathatsz a látogatóknak illetve indíthatod a fotód a versenyben.

Az alábbi kategóriákba lehet feltölteni fotókat:
Kutya: egy vagy több kutya szerepel a fotón.
Macska: egy vagy több macska szerepel a fotón.
Kisemlős: pl. nyúl, hörcsög, degu, tengerimalac stb.
Nagyemlős: nagytestű állatok, pl. ló, kecske, bárány stb.
Madár: egy vagy több azonos madár(faj) szerepel a fotón.
Hüllő, kétéltű: pl. gyík, kígyó, teknős, stb.
Akvárium: minden, ami az akváriumban úszkál.
Ízeltlábúak: pl. rák, pillangó, pók, stb.
Gazdi és kedvence: ahol a gazdi is látható a fotón.
Csoportkép: több állatfaj szerepel a fotón.
Egyéb: minden olyan állat, ami a többi kategóriába nem sorolható be.

A nyereményjátékba nevezni kívánt fotókat folyamatosan lehet feltölteni jpeg/jpg formátumban és nevezni a versenybe. Biztonságosan a maximum 2 Mb és 4 Mpixel méretű fotókat lehet feltölteni. A nyertes(eke)t e-mailben értesítjük.

Pályázati feltételek
A játék 12 hónapos ciklusokban ismétlődik, a pontos lezárás dátuma látszik a „Fotóverseny” menüpont alatt, ahol a kapott pontszámokat is meg lehet tekinteni.
Minél több szavazatot kap egy kép olvasóitól, annál jobb helyezést ér el az adott fotó.
Az adott ciklus végén a „Nyertesek” menüpont alatt jelenik meg az első 3 helyezett fotó.
Egy képre ugyanaz a felhasználó óránként csak egyszer szavazhat. Ennek megszegése a szavazatok visszavonásával, illetve kizárással büntetendő.
A szavazáshoz nem szükséges regisztrálni.

Pályázni csak saját fotókkal lehet. Az internetről, vagy más helyekről lopott fotók szerzői jogának megsértéséért kizárólag a feltöltő tartozik büntetőjogi felelősséggel.
Egy pályázó több fényképet is feltölthet egy házi kedvencről, azonban a játékban, egy periódus alatt csak egy fotóval nevezhet be. A fotópályázaton résztvevő pályázó, képeinek beküldésével hozzájárul azok későbbi, bárminemű, térítésmentes felhasználásához, amelyekről értesítést küldhetünk.

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy az Állati jó fotók üzemeltetője a regisztrációhoz szükséges adatait felhasználhassa úgy, hogy azt harmadik személynek nem adja át. A pályázó feltétel nélkül belegyezik abba, hogy adatai a szervezők adatbázisába kerüljenek. Ezen adatokat a szervezők - esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen nyereményjáték során, valamint a kiértesítések és tájékoztatók küldése céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználhassák.
A játék során az alábbi adatokat kérjük regisztrációkor a pályázóktól:
Felhasználónév/becenév
E-mail cím

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok feldolgozását az Állati jó fotók üzemeltetője végzi. Az a pályázó, aki nem kívánja, hogy a jövőben további értesítésekkel megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból, illetve adatai módosítását az alábbi e-mail címen kérheti: deis (kukac) deis (pont) hu, Illetve a pályázó kezdeményezheti saját adatlapjának törlését a saját fiókjában.

A pályázó továbbá hozzájárul, hogy - amennyiben a nyertesek között szerepel – neve/beceneve megjelenjen a weboldalon és egyéb sajtóanyagokon. Csak valódi adatokkal leadott fotók vehetnek részt a sorsoláson. A nyereményjátékból kizárhatóak azok a pályázok, akik részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a feltüntetett adatai nem valósak, vagy tévesek. Az üzemeltetőt a pályázó téves adatszolgáltatásából eredően felelősség nem terheli.

További fontos tudnivalók

Képek beküldése
Nem áll módunkban olyan fényképeket elfogadni, amelyek a látogatókat bármilyen formában sérthetik. Fenntartjuk a jogot az ilyen jellegű fényképek kizárására a fotópályázatból.
Hasonlóképpen nem áll módunkban fotómontázst, jogvédett (nem saját készítésű) alkotásokat elfogadni. A nem saját tulajdonú, szerzői jogvédett alkotások és pályázók a pályázatból kizárásra kerülnek.

2014-08-28